Da prøver også vi oss på blogg.

Vi planlegger å fortelle hvordan dagene går her på småbruket, mest om hestene og tredreiinga.
Vi har fire hester, tre Nordlandshester og en Fjording.
Nordlanshestene Vilmi og Villemo har bodd her i ni år. For fire år siden fikk Villemo føllet Nordli's Skadi, desverre måtte jeg selge henne for to år siden. Siden da har mye forandret seg og da hun ble til salg igjen måtte vi bare slå til og kjøpe henne tilbake. Samtidig kjøpte vi kameraten hennes; Eitri er en grå Fjording som også er fire år.

Nå har de to nye hestene vært her i 5 dager og vi begynner å lære dem og kjenne. Eitri er påbegynt innridd fra den forrige eieren. Vi har ikke sal til ham ennå, men har prøvd ham noen småturer barbak. Han er ganske rund og flat og fin over ryggen så det er ikke noe problem. Sammen med varmedress blir det riktignok vanvittig glatt, men det virker som han kan bli en flott hest.

I dag la vi sal på Skadi for første gang. Spennende. Jeg hadde begynt med sal på henne for 2 år siden, men siden har de ikke jobbet så mye med henne. Hun tok salen uten problem, gikk fint sammen med oss. Siden hun var så rolig lot jeg Per Kristian legge seg over ryggen hennes, akkurat like rolig og trygg. Da måtte vi prøve forsiktig; lot Per Kristian forsiktig flytte beinet over ryggen hennes og sette seg rolig ned i salen. HERLIG.... Skadi gikk flott og trygt. To runder på tunet før han gikk ned, vil jo ikke overdrive de første dagene.

Elisabeth og Per Kristian

Én kommentar

Monica

27.feb.2010 kl.23:41

Da er dere i gang:) Det skal bli spennende å se hvordan det går med tredreingen. Kankje vi får se noen bilder av resultatene etterhvert:)

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits